Uključite se u rad Udruge BIOM kao volonter.

Zašto volontirati?

Volontiranje je društveno korisna aktivnost koja omogućuje ljudima da koristeći svoja znanja, iskustva i vještine djeluju kao aktivni građani u svojoj zajednici te da na taj način daju svoj doprinos. Volontirajući podupirete organizacije kojima vjerujete, pridonoseći zajedničkim vrijednostima.

U Udruzi BIOM volonteri su ostvarili više od 5.000 volonterskih sati u 2015. godini, dok su u 2016. godini volonteri doprinijeli sa čak preko 6.000 volonterskih sati. Od 2015. godine Udruga BIOM postala je akreditirana za sudjelovanje u projektima Europske volonterske službe Erasmus+ programa te su od tada do danas u međunarodnoj razmjeni sudjelovali volonteri iz Bosne i Hercegovine, Portugala i Poljske.

Kako se vi možete uključiti?
Više je načina kako se možete uključiti u volonterske aktivnosti BIOM-a, od sudjelovanja na različitim volonterskim akcijama, pomaganja u administracijskim poslovima Udruge, sudjelovanja na terenima do digitalnog volontiranja iz udobnosti vlastitog doma. Načini uključivanja u volonterske aktivnosti najviše ovise o potrebama Udruge i vještinama pojedinca.

Kako biste provjerili trenutačne mogućnosti volontiranja, posjetite stranicu Volontiranje ili nam se javite na info@biom.hr

zelena čistka_volonteri

28351654946_f05a6322b2_o