Uključi se – Biom

UKLJUČI SE

Izbori za ljude i prirodu

Manifest organizacije BirdLife Europe uoči izbora za Europski parlament 2024.
Pročitajte više

Prijavi se na Biomove leteće vijesti

Prijava

Zaštiti prirodu s Biomom

1.

Doniraj

Nemaš vremena, a želiš doprinijeti zaštiti prirode? Podrži nas donacijom!

2.

Učlani se

Budi dio promjene i postani naš član!

3.

Volontiraj

Priključi se našim volonterskim programima i aktivno pridonesi očuvanju prirode!

4.

Uči s Biomom

Pridruži nam se na edukativnim aktivnostima i otkrij tajne prirode!

Zatvori

Podrži naš rad donacijom

Podrži naš rad u zaštiti prirode! Svaka donacija nam je važna i pomaže nam u dostizanju našeg cilja i očuvanja prirode za životinje i ljude. Saznaj više o izazovima s kojima se trenutno susrećemo i za koje skupljamo donacije.

Saznaj više

Postani naš član

Postani naš član! Sudjeluj u našim aktivnostima i poveži se s Biomovom zajednicom u kojoj svi dijele isti cilj – očuvanje bioraznolikosti za dobrobit prirode i cijeloga društva. Saznaj što znači biti član Bioma.

Saznaj više
Zatvori
Zatvori

Aktiviraj se i volontiraj

Želiš aktivno pridonijeti zaštiti prirode? Odaberi način na koji bi nam se htio/htjela pridružiti iz bogate ponude naših volonterskih programa. Ispuni upitnik i otkrij jesi li volonter s kauča ili te ipak više veseli zaprljati se i svoja volonterska iskustva skupiti u dubini šume!

Saznaj više

Uči o prirodi s nama

Uvijek te zanimala razlika između vrane i gačca? Voljela/lio bi promatrati ptice, ali nikada nisi naučila/o gledati kroz dalekozor? Zanimaju te nove prakse u zaštiti prirode? Pridruži se našim radionicama ili se informiraj kroz naše priručnike i brošure. Saznaj više o našim edukativnim aktivnostima ovdje.

Saznaj više
Zatvori

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Prihvaćam