Publikacije – Biom

Publikacije

Dragi naši čitatelji, trudimo se kroz različite tiskovine približiti vam naš rad, ljepotu prirode i razloge zašto je trebamo čuvati. Nadamo se da će među našim publikacijama svatko uspjeti pronaći nešto za sebe.

Ptice Hrvatske i Europe

Priručnik Ptice Hrvatske i Europe, s više od 4000 gotovo stvarnih ilustracija, koje su izradili vodeći svjetski ilustratori ptica, uvest će vas u bogatstvo raznolikosti ptičjih vrsta koje nas okružuju. U njemu ćete na jednom mjestu pronaći sve informacije potrebne za prepoznavanje vrsta ptica koje možemo susresti oko nas, poput informacija o izgledu, veličini, staništu i rasprostranjenosti.

Više o knjizi

Pogled u divljinu

Časopis Pogled u divljinu  donosi vam pregršt zanimljivih članaka poput terenskog dnevnika s Palagruže, reportaže s utrke u promatranju ptica u Izraelu i još mnogo zanimljivih tekstova koje su za vas napisali naši članovi, suradnici i zaposlenici. Nadamo se da ćete uživati u čitanju i fotografijama i da će vas možda zainteresirati da se uključite u naš rad i doprineste borbi za prirodu. Broj za 2018. možete preuzeti ovdje.

Saznajte više o nama i našem radu

Tko smo mi?

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Prihvaćam