Publikacije – Biom

Publikacije

Dragi naši čitatelji, trudimo se kroz različite tiskovine približiti vam naš rad, ljepotu prirode i razloge zašto je trebamo čuvati. Nadamo se da će među našim publikacijama svatko uspjeti pronaći nešto za sebe.

Ptice Hrvatske i Europe

Priručnik Ptice Hrvatske i Europe, s više od 4000 gotovo stvarnih ilustracija, koje su izradili vodeći svjetski ilustratori ptica, uvest će vas u bogatstvo raznolikosti ptičjih vrsta koje nas okružuju. U njemu ćete na jednom mjestu pronaći sve informacije potrebne za prepoznavanje vrsta ptica koje možemo susresti oko nas, poput informacija o izgledu, veličini, staništu i rasprostranjenosti.

Više o knjizi

Pogled u divljinu

Od tajanstvenih i ugroženih pučinskih ptica kaukala i gregule, do velikih akcija građanske znanosti monitoringa ušara ili zimskog prebrojavanja ptica vodarica, monitoringa gačaca i tajni dobrih prstenovača… mnogo je toga što želimo podijeliti s čitateljima novog izdanja našeg časopisa ‘Pogled u divljinu’. Ljubitelje naših pernatih prijatelja u hladnim danima zanimat će prije
svega odgovor na vječno pitanje – treba li hraniti ptice ili ne? U 2021. godini udruga Biom obilježila je petnaest godina rada na području zaštite prirode. Nadamo se da ćete uživati u čitanju ‘Pogleda u divljinu’ i da će vas možda zainteresirati da se uključite u naš rad i doprinesete borbi za prirodu. Broj za 2022. možete preuzeti ovdje.

Saznajte više o nama i našem radu

Tko smo mi?

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Prihvaćam