Naši članovi – Biom

Naši članovi

Zašto postati članom Bioma? Tko su naši članovi?

Udruga Biom trenutačno broji više od 400 članova. U prošlosti su naši članovi bili isključivo ekolozi, profesori, studenti biologije, iskusni stručnjaci iz različitih područja biologije i edukacije te ljubitelji prirode, koji su i prije samog osnutka Udruge Biom sudjelovali na mnogim projektima diljem Hrvatske. Danas su oni dio šireg članstva koji čine zaljubljenici u prirodu različitih struka. Ponosni smo što su neki od najaktivnijih članova pjesnici, prevoditelji, fizioterapeuti i još mnogo toga. Zajednički cilj zaštite bioraznolikosti ujedinjuje naše različitosti, a one nam daju širi pogled na probleme kojima se bavimo. Veseli nas i sve veći broj mladih članova i djece koje učlanjuju roditelji.

Uživamo u prirodi i učimo!

Želimo privući zaljubljenike u prirodu svih profila i dobi, koji će zajedno s nama sudjelovati u zaštiti prirode. Cilj nam je graditi i njegovati odnose između prirode i ljudi, nadahnjivati ljude svih struka kako bismo dali svoj glas za prirodu i bolju budućnost.

Družimo se i radimo!

Naši članovi čine veselo društvo u kojemu se svi trude učiti jedni od drugih, pratiti nas u našim akcijama i zajedno rasti. Organiziramo promatranja ptica, volonterske akcije, predavanja, obilježavamo važne datume iz područja ekologije, objavljujemo časopise, brošure, elektronički letak…

Pročitajte blogove naših članova i upoznajte ih!

Želite li nam se pridružiti?

Učlanite se

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Prihvaćam