Volontiraj – Biom

Zašto volontirati?

Želite se aktivirati i graditi bolje društvo? Otvoreni ste za dijeljenje svojih vještina i svog slobodnog vremena? Volite prirodu?

Možete darovati slobodno vrijeme za doprinos prirodi na razne načine. Primjerice, možete se uključiti u neke od akcija građanske znanosti (citizen science) koje organiziramo kako bismo prikupili podatke o pticama ili samo bilježiti svoja opažanja u prirodi putem aplikacije Naturalist.  Ako volite ptice i znate pisati, možete biti novinar za portal Ptice.net ili nam ponuditi neko od svojih znanja i vještina u grafičkom dizajnu, pravu, fotografiji, marketingu…Ili želite sudjelovati u širenju naših poruka. Mogućnosti su brojne!

Zatvori

Želite volontirati u prirodi?

Odlično! Pridružite nam se na nekoj od akcija ili volonterskih kampova. Pomozite nam da očistimo prirodu ili osiguramo dom vrstama čija su staništa ugrožena. Možete i uvjeriti upravu svoje tvrtke da nam se u okviru korporativnog volontiranja pridruži u nekoj akciji u većem broju. Saznajte više na

Tvrtke i priroda

Europski volonteri u Biomu

Već godinama dajemo priliku mladim ljudima da se educiraju i upoznaju s radom udruge za zaštitu prirode. Njihova iskustva možete pročitati u našem časopisu ili poslušati na našem Youtube kanalu. O mogućnostima volontiranja i programu ESS saznajte više na Europske snage solidarnosti. Ako ste zainteresirani za volontiranje u Biomu, a trenutno nemamo objavljene projekte, pošaljite otvorenu prijavu na volonteri@biom.hr.

Zatvori

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Prihvaćam