Učlani se – Biom

Učlani se

"Zagledaj se duboko, duboko u prirodu i tad ćeš sve bolje razumjeti." (Albert Einstein)

Svatko može doprinijeti, bilo da se bavi zaštitom prirode, znanstvenim radom ili građanskom znanošću, edukacijom ili kao volonter, član udruge, odgovoran turist, ljubitelj prirode, roditelj… baš svatko! Naša misao vodilja je čuvati prirodu, provoditi aktivnosti kojima izravno poboljšavamo stanje divljih vrsta, zagovarati promjene u društvu i zakonodavstvu koje su u interesu zaštite prirode i podizati svijest o njezinoj važnosti. Budite dio promjena i pridružite nam se!

Članstvo

Tko može biti član?
Član udruge može biti svaka osoba koja dijeli naše vrijednosti, prihvaća naš Statut i druge donesene pravilnike te redovito uplaćuje godišnju članarinu. Godišnja članarina za nezaposlene, studente, umirovljenike i mlade na stručnom osposobljavanju bez uspostave radnog odnosa iznosi 10 EUR, a za zaposlene 20 EUR. Članarina vrijedi do kraja kalendarske godine (31. prosinca). Kako biste postali članom potrebno je ispuniti pristupnicu i platiti članarinu. Pristupnicu možete popuniti ovdje.

Zašto postati član?
Ponekad nam se čini da smo kao pojedinci nemoćni u pokušaju da zaustavimo klimatske promjene i utjecaj na prirodu i ljude. Svojom podrškom omogućujete nam da nastavimo ostvarivati naš zajednički cilj – očuvanje bioraznolikosti zbog dobrobiti prirode i cijeloga društva. Članstvom ostvarujete pravo na sudjelovanje u aktivnostima za članove, na godišnjoj skupštini Udruge, časopis Pogled u divljinu, 15% popusta na sve artikle u Biomovom webshopu.

U dva koraka do plaćene članarine

Otvorite internet bankarstvo na pametnom telefonu i usmjerite telefon u kod. I to je to! Hvala vam što ste nam se odlučili pridružiti!

Osim redovne i umanjene članarine (za nezaposlene), postoje još dvije kategorije – obiteljsko članstvo te platinasto članstvo.
Obiteljsko članstvo – namijenjeno je za dva ili više članova koji se smatraju obitelji te iznosi 30 eura.
Platinasto članstvo – namijenjeno je osobama koje žele biti članovi te žele podržati Biom s iznosom koji je viši od redovne članarine, a za uzvrat će biti navedeni kao platinum članovi u našem godišnjem izvještaju te na svim ostalim relevantnim mjestima. Također, kada bude prilike dobit će ekstra pogodnosti. Iznos platinaste članarine je minimalno 60 eura.

Odaberi status

Odaberi status

Ostali načini uplate

Članarinu je moguće uplatiti elektronskim bankarstvom, općom uplatnicom u pošti ili banci te gotovinom u uredu Bioma u Zagrebu. Kopiju uplatnice možete poslati na e-mail clanovi@biom.hr ili poštom (Biom,  Čazmanska 2, 10000 Zagreb). Pod model upisati 00.

Podaci potrebni za uplatu članarine:
IBAN primatelja: HR4724020061101060150
Naziv primatelja: Udruga Biom
Adresa: Čazmanska 2, Zagreb
Poziv na broj: OIB osobe za koju se plaća članarina (ako se članarina plaća za više osoba odjednom, potrebno je to navesti u opis plaćanja)
Opis plaćanja: članarina + vaše ime i prezime (primjer: članarina, Ivan Horvat)

Bez VAS nema NAS

Bez vašeg uključivanja ne bismo bili ovdje gdje smo danas, a ponosno možemo reći da smo jedna od vodećih organizacija civilnoga društva za zaštitu prirode u Hrvatskoj i predstavnici Hrvatske u BirdLife Internationalu, najvećoj mreži za zaštitu ptica i prirode. Uz vašu podršku moći ćemo sudjelovati u još više projekata i aktivnosti te doprijeti do još više ljudi.

Mi prenosimo vaš glas

1.

Teško je učiniti promjene sam. Zajedno smo jači i dosežemo do više ljudi koji zajedno mogu napraviti razliku.

2.

Nastojimo upoznati javnost s pitanjima vezanim uz zaštitu vrsta i staništa.

3.

Zagovaramo promjene u društvu i zakonodavstvu i provodimo projekte za očuvanje prirode.

4.

Vršimo javnozagovaračku, tzv. watchdog funkciju, kroz uključivanje u javna savjetovanja i javne rasprave.

Na koje sve načine možete pomoći?

Saznajte

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Prihvaćam