Uključite se - Biom

Uključite se

Neovisno o tome koliko malo ili puno vremena možete odvojiti, postoji mnogo načina da pomognete zaštiti divljih vrsta i njihovih staništa, umanjite čovjekov utjecaj na klimatske promjene i podržite prirodu. Pogledajte na koji način možete djelovati u sklopu Udruge Biom.

Zatvori

Kako volontirati?

Volontirati možete na mnogo načina, sa svog kauča i iz dubine šume. Popunite upitnik, recite nam kako biste željeli pomoći i krenite!

saznajte više

Što je edukacija?

Organiziramo promatranja ptica, predavanja, razne radionice i edukacije, objavljujemo priručnike i brošure. Nastojimo pružiti vam izvore informacija i podijeliti s vama svoje znanje. Sretni smo ako u tome uspijemo.

Saznajte više
Zatvori

Zašto se učlaniti?

Svojom podrškom omogućujete nam da nastavimo ostvarivati svoje ciljeve – očuvanje prirode kroz rad na terenu, zagovaranje, edukaciju i promicanje građanske znanosti i volontiranja. Zajedno radimo na očuvanju bioraznolikosti zbog dobrobiti prirode i cijeloga društva.

saznajte više

Koliko donirati?

Svaka donacija nam je važna i na svakoj donaciji, koliko god ona mala bila bit ćemo zahvalni! Hvala vam što nas podržavate!

Saznajte više
Zatvori

Prijavite se na naš newsletter

Prijava

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Prihvaćam