Uključite se u rad Udruge BIOM kao volonter.

Zašto volontirati?

Volontiranje je društveno korisna aktivnost koja omogućuje ljudima da koristeći svoja znanja, iskustva i vještine djeluju kao aktivni građani u svojoj zajednici te da na taj način daju svoj doprinos. Volontirajući podupirete organizacije kojima vjerujete, pridonoseći zajedničkim vrijednostima.

U Udruzi BIOM volonteri su ostvarili više od 5.000 volonterskih sati u 2015. godini, dok su u 2016. godini volonteri doprinijeli sa čak preko 6.000 volonterskih sati. Od 2015. godine Udruga BIOM postala je akreditirana za sudjelovanje u projektima Europske volonterske službe Erasmus+ programa te su od tada do danas u međunarodnoj razmjeni sudjelovali volonteri iz Bosne i Hercegovine, Portugala i Poljske.

Kako se vi možete uključiti?
Više je načina kako se možete uključiti u volonterske aktivnosti BIOM-a, od sudjelovanja na različitim volonterskim akcijama, pomaganja u administracijskim poslovima Udruge, sudjelovanja na terenima do digitalnog volontiranja iz udobnosti vlastitog doma. Načini uključivanja u volonterske aktivnosti najviše ovise o potrebama Udruge i vještinama pojedinca.

Ukoliko su vas zainteresirale neke od naših aktivnosti ili biste se željeli priključiti nekom od postojećih volonterskih programa, molimo vas da nam ispunite formular na linku OVDJE. Po zaprimanju ispunjenog formulara ćemo vas obavijestiti o mogućnostima za priključivanje aktivnostima koje vas posebno zanimaju.

zelena čistka_volonteri

28351654946_f05a6322b2_o