Uključite se - Biom

Uključite se

Neovisno o tome koliko malo ili puno vremena možete odvojiti, postoji mnogo načina da pomognete zaštiti divljih vrsta i njihovih staništa, umanjite čovjekov utjecaj na klimatske promjene i podržite prirodu. Pogledajte na koji način možete djelovati u sklopu Udruge Biom.

Kako volontirati?

Volontirati možete na mnogo načina, sa svog kauča i iz dubine šume. Popunite upitnik, recite nam kako biste željeli pomoći i krenite!

saznajte više

Što je edukacija?

Organiziramo promatranja ptica, predavanja, razne radionice i edukacije, objavljujemo priručnike i brošure. Nastojimo pružiti vam izvore informacija i podijeliti s vama svoje znanje. Sretni smo ako u tome uspijemo.

Saznajte više

Zašto se učlaniti?

Svojom podrškom omogućujete nam da nastavimo ostvarivati svoje ciljeve – očuvanje prirode kroz rad na terenu, zagovaranje, edukaciju i promicanje građanske znanosti i volontiranja. Zajedno radimo na očuvanju bioraznolikosti zbog dobrobiti prirode i cijeloga društva.

saznajte više

Koliko donirati?

Svaka donacija nam je važna i na svakoj donaciji, koliko god ona mala bila bit ćemo zahvalni! Hvala vam što nas podržavate!

Saznajte više
Zatvori

Prijavite se na naš e-letak

Prijava

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Prihvaćam