Poziv na godišnju skupštinu Udruge Biom u 2020. godini

  • 26.11.2020.

Dragi članovi, drage članice Bioma,

bliži se kraj godine, a to je vrijeme posvećeno vrednovanju našeg rada i osmišljavanju planova za sljedeću godinu.

Upravni odbor i zaposlenici Udruge Biom pozivaju sve članove i zainteresirane građane da nam se pridruže na godišnjoj skupštini Udruge Biom.

Skupština će se održati u četvrtak 17. prosinca u 18.00 sati, a zbog ovogodišnje pandemije, skupštinu ćemo održati preko Zoom platforme stoga će i samo glasanje biti online.

Na skupštini ćete saznati što smo sve radili ove godine, kako smo se nosili s novonastalim okolnostima i izazovima, te kakvi se planovi kuju za sljedeću godinu. Ono što je važno, svojim komentarima ćete moći usmjeriti naš rad te nas podržati u realizaciji. Ovo okupljanje, iako virtualno, najljepša je prilika za proslaviti ovogodišnje uspjehe, a svaka nova ideja i prijedlog nam možu povećati doprinos zaštiti prirode. Zato nam je prisustvo svakog od vas dragocjeno i vrlo važno!

Žao nam je što se nećemo fizički susresti i što neće biti tradicionalnog božićnog tuluma, ali pripremamo popratno virtualno druženje koje će nam svima biti na korist za dodatnu razmjenu znanja, mišljenja i ideja.

Vaša podrška nam puno znači – ako nam i dalje želite pružati podršku u našem radu i doprinosu prirodi i društvu, podsjećamo vas da obnovite svoje članarine. Možete to napraviti u bilo kojem trenutku putem internetskog bankarstva, a sve informacije nalaze se ovdje.

Hvala vam što svojim članstvom doprinosite uspjesima Bioma!

Veselimo se virtualnom susretu,

Vaš Biom