Vidimo se na Interliberu i ove godine!

  • 08.11.2019.

Pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite na Interliberu u paviljonu 6, štand 21 F od 12. do 17. studenog na Zagrebačkom Velesajmu. Osim priručnika Ptice Hrvatske i Europe – najpotpunijeg i ilustracijama najbogatijeg priručnika o pticama, prodajni asortiman će uključivati i drvene, ručno rađene kućice i hranilice za ptice te još poneko iznenađenje. Više o knjizi saznajte na Ptice Hrvatske i Europe.

IMG_6208

Na našem štandu moći ćete besplatno sastavljati kućice i hranilice za ptice, a za najmlađe smo pripremili bojanke s pticama. Također, imat ćete priliku upoznati se s našim volonterima i zaposlenicima koji će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz rad prodajni asortiman, rad udruge i na koje načine se i vi možete uključiti kroz članstvo i volontiranje.

Osim događanja na štandu, Biomovi edukatori održat će 2 radionice naziva „Raširimo krila“ namijenjene starijim osnovnoškolcima na Galeriji paviljona 5 u sljedećim terminima:

  • Utorak (12.11) od 18:00 – 19:00 h
  • Subota, 16.11, od 13:00 – 14:00 h

Broj mjesta za sudjelovanje na radionicama je ograničen pa je rezervacija mjesta obavezna na amra.maric@biom.hr.

Također, u sklopu sajma organizirat ćemo i promatranje ptica za građanstvo u subotu, 16.11 s početkom u 10:30 u dvorišnom prostoru Velesajma koje će voditi naš ornitolog Vedran Lucić. Osigurat ćemo dalekozore i nekoliko priručnika za sudionike. Okupljanje je na štandu Bioma (paviljon 6, štand 21f) od 10:15 – 10:30 h. Trajanje promatranja ptica je oko 90 min, a možete se pridružiti i napustiti promatranje u bilo kojem trenutku.

ZBOG VREMENSKIH PRILIKA OTKAZUJEMO PROMATRANJE PTICA, ALI POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE NA DRUŽENJE NA ŠTANDU!

Vidimo se na Interliberu!