Upute za dolazak na Učku, 2013 (novi kamp)

  • 22.08.2013.

S obzirom na obaveze i zauzetost djelatnika BIOM-a molimo vas da nas kontaktirate porukom ili pozivom u vezi kampa na Učki. Imajte na umu da na Učki nemamo signala te ako ne možete uspostaviti poziv, pošaljite nam poruku. Molimo vas da prije svih pitanja provjerite sve informacije dostupne na našim stranicama. Glavni kontakt je Vedran (095 9059948). Ukoliko dolazite na jedan dan imajte na umu da je dnevna pauza od 11:00 do 16:00 i da tada nema ptica te da je to doba odmora u kampu (odnosno, računajte na to da ćete se možda sami trebati zabaviti, pogotovo ako je bilo puno ptica rano u jutro).

Za sve:
razveselite nas s dvije zaleđene boce vode, dobro će nam doći za hlađenje hrane
psi su dobrodošli dok imaju povodac, kada ih upoznamo mogu i bez povodca

Za one koji dolaze prenoćiti:
donesite obavezno vreću za spavanje i podložak (spužva, madrac, karimat)
šator je poželjan ako ukoliko ga imate; ako ga nemate, snaći ćemo se, imamo mi viška
donesite toplu odjeću
donesite svoj pribor za jelo, tanjur i šalicu

Upute (pješice ili autom) za dolazak iz Svete Jelene:
Pogledajte kartu u Google Maps-u i pročitajte obrazloženje:
U mjestu Sveta Jelena u blizini konobe Slamnjaki (obavezno pojesti nešto, jako je fino) nalazi se početak biciklističke staze broj 8 (točka A). Pratite biciklističku stazu broj 8 koja u jednom trenu postaje makadam/bijela cesta (točka B). Od početka makadama pa do križanja na točki C nema drugih križanja. Na točki C cesta se račva. Biciklistička staza skreće desno uzbrdo, a put prema našem kampu vodi lijevom cestom (koja je u biti usmjerena ravno). Na točki D se nalazi široko proširenje (parking za stari kamp), a naš se kamp nalazi na točki E, odmah uz cestu. Ukoliko nema mjesta za parking, možete produžiti ravno do križanja gdje je također proširenje dovoljno za parkirati.


View Larger Map

Do Svete Jelene možete doći autom iz Mošćeničke Drage i prigradskim autobusom 32A iz Rijeke (linija 32 iz Rijeke vozi prema Lovranu i na okretištu linije 32 kreće linija 32A).

Linije 32 iz Rijeke koje su povezane s linijom 32A za Svetu Jelenu (naznačeni su polasci iz Rijeke):
radnim danom: 10:20, 12:35, 14:10, 16:20 i 19:15
subotom: 10:15, 13:10, 14:55 i 19:35
nedjeljom: 8:15, 12:40 i 19:25