Upoznaj Biom i uključi se u borbu za očuvanje prirode – predavanje za studente

  • 05.03.2018.

logo_rgb_proba-1

Voliš prirodu i želiš doprinijeti njenoj zaštiti? Želiš svoje slobodno vrijeme upotpuniti na način koji će biti koristan za tvoj razvoj i razvoj zajednice? Imaš osjećaj da te formalno obrazovanje ne priprema dovoljno dobro za život i tržište rada? Želiš više od studiranja?

Priključi se Biomu i budi promjena koju želiš vidjeti u društvu!

Više je načina kako se možete uključiti u volonterske aktivnosti Bioma, od terena u prirodi, istraživanja i sudjelovanja u različitim volonterskim akcijama, pomaganja u administracijskim poslovima udruge do digitalnog volontiranja iz udobnosti vlastitog doma.

Volontiranjem u udruzi imat ćeš priliku doprinijeti zaštiti prirode i zajednici, unaprijedi svoje komunikacijske i organizacijske vještine, steći stručno znanje u području zaštite ptica, prirode, okoliša te doznati nešto više o upravljanju udrugom.

Udruga BIOM dobrovoljna je, nevladina organizacija koja se bavi zaštitom prirode, njenom promidžbom i popularizacijom. Naši osnovni ciljevi su:

  • podizanje svijesti javnosti o bioraznolikosti, ugroženosti vrsta i staništa, održivom razvoju i zaštiti okoliša
  • zaštita prirode i okoliša
  • proučavanje i zaštita divljih ptica i njihovih staništa
  • djelovanje na području znanstvenog i stručnog istraživanja flore, faune i staništa

Pozivamo sve studente zainteresirane za uključivanje u rad udruge da dođu na predavanje o Biomu koje će se održati u četvrtak, 08.03.2018. u Vijećnici na Biološkom odsjeku PMF-a u 18:00, Rooseveltov trg 6, u Zagrebu.

Oni koji nisu u mogućnosti priključiti se predavanju mogu više informacija potražiti na web stranici udruge: www.biom.hr i kontaktirati nas putem e-maila: info@biom.hr.