Udruga Biom slavi 15. rođendan

  • 08.06.2021.

Dragi članovi, volonteri i prijatelji,

prošlo je već velikih 15 godina od našeg službenog osnutka! Biom je u tom razdoblju narastao u organizaciju koja broji čak 35 zaposlenika, proveo je preko 300 različitih projekata s ciljem očuvanja bioraznolikosti te postao dio najvećeg svjetskog partnerstva organizacija za zaštitu prirode BirdLife Internationala.

Ovo je tek nekoliko grubih crtica, svi uspjesi ne bi stali u ovih nekoliko redaka, no zato ih sve treba dobro proslaviti. Povodom ovog za sve nas velikog dana pozivamo vas da nam se pridružite na rođendanskom pikniku u subotu 12. 6.

Cijela proslava bit će u opuštenom tonu, ali to ne znači da nismo pripremili raznovrstan program. U već iskušanoj aktivnosti Upoznaj biomovca imat ćete priliku u intimnoj atmosferi razgovarati s biomovcima po vlastitom izboru i interesu. Oni će vam se ukratko predstaviti, a nakon toga moći ćete ih pitati sve što vas je oduvijek zanimalo, a niste imali prilike saznati. Proslava ne može proći bez već tradicionalnog promatranja ptica, a šlag na torti bit će sasvim nova botanička šetnja Maksimirom uz pokoju edukativnu igru.

Sve preostalo vrijeme možete jednostavno uživati u neobaveznim razgovorima, okusiti naše piknik specijalitete te se dodatno informirati o članstvu u udruzi. Predstavit ćemo vam ponudu svojih bedževa, a bit će moguće i kupiti priručnik Ptice Hrvatske i Europe.

Druženje počinje u 10 sati, a okupljanje je na pozornici kod Trećeg jezera. Točnu lokaciju naći ćete ovdje. Družit ćemo se sve do 15 sati, a pridružiti nam se možete u bilo kojem trenutku.

Kako bismo mogli osigurati sigurne uvjete i dovoljno hrane, molimo vas da svoj dolazak najavite putem prijavnog obrasca najkasnije do 10. 6.

Za sva pitanja vezana uz događanje javite se na volonteri@biom.hr.

Veselimo se zajedničkoj proslavi!

Naša ekipa iz područnog ureda udruge Biom u Sinju također poziva sve prijatelje, volontere i podržavatelje Bioma na rođendanski piknik koji će se održati u petak 11. lipnja od 17 sati u naselju Dabar (BZ Patriot).

Upoznaj biomovce: