Udruga BIOM na novoj adresi

  • 02.11.2011.

Na stranicama Udruge BIOM (a i na redovnim sastancima) nismo posebno spominjali da je ove godine 5 godina od osnutka Udruge. Točnije, 13.6.2011. je prošlo 5 godina od kada je osnovan BIOM u prostorima jednog od članova-osnivača. U tih 5 godina su članovi, a kasnije i zaposlenici, radili isključivo iz svojih domova, bez adekvatnog uredskog prostora.

Unatoč svemu, odrađen je veliki broj projekata, uspostavljen je niz suradnji a Udruga je u tih 5 godina i zaposlila troje ljudi. Troje ljudi i više aktivnih volontera do sada su koordinirali svoj rad isključivo preko Interneta, telefona i sastanaka. No, od 1.10.2011. se i to promijenilo. BIOM konačno ima svoj ured. Na adresi u centru grada Zagreba, Preradovićevoj 34, u zanimljivom dvorišnom okruženju s drugim poslovnim prostorima, smjestio se i ured Udruge BIOM.

Iako mali, troje zaposlenika stane, a ako budete u prolazu rado ćemo i vas primiti da vidite gdje radimo, što radimo i kako radimo. Kao i do sada, često smo na terenima i stoga je teško organizirati fiksno radno vrijeme za stranke. Najbolje je da se javite i provjerite jesmo li tamo ili da samo prođete i iskušate sreću. U zimskim mjesecima su tereni rjeđi tako da ćemo većinu vremena biti u uredu.

Molimo vas da zavedete našu novu dopisnu adresu za potrebe korespodencije:

Udruga BIOM
Preradovićeva 34
10000 Zagreb