Tražimo volontere za Dan Bioraznolikosti u Maksimiru

  • 10.05.2018.

BUDI GLAS ZA PRIRODU 2

Drage volonterke i volonteri,

Pozivamo vas da nam se pridružite u obilježavanju Međunarodnog dana biološke raznolikosti u Maksmiru, u subotu, 19. svibnja 2018. Udruga Biom u suradnji s Javnom ustanovom „Maksimir“ i ove godine tradicionalno obilježava dan bioraznolikosti, u subotu, 19.5.2018. kako bi približila svim građanima važnost raznolikosti životinja i biljaka, mjesta gdje one žive i okoliša koji ih okružuje. Udruga Biom će kao i do sada imati štand na kojem će dijeliti informativne materijale i organizirati kratke igre za djecu, te ture promatranja ptica.

Zašto?

zasto 2

Želiš li nam pomoći prirodi dati glas, pridruži nam se na štandu i pomozi nam:

  • Podijeliti informativne i promotivne materijale
  • Informirati posjetitelje o djelovanju Udruge
  • Provesti edukativne igre za djecu
  • Prikupiti kontakte posjetitelja zainteresiranih za uključivanje u Udrugu

Tražimo komunikativnu, otvorenu i odgovornu osobu, koja se želi priključiti Biomovom timu! Više informacija o prošlogodišnjem događaju možete pronaći ovdje, a najava ovogodišnjeg dana bioraznolikosti bit ć uskoro dostupna na Biomovom Webu i FB stranici..

Događaj se odvija u subotu, 19.5.2018. od 11:00 – 17:00, računajući sat vremena prije i poslije završetka događaja za pripremu i raspremanje štanda. U slučaju nepovoljnog vremena događaj se prebacuje za 20.5.2018.

U tjednu koji prethodi događanju održat će se sastanak radne grupe za obilježavanje dana bioraznolikosti gdje će volonteri primiti potreban trening i ostvariti detaljniji dogovor.

Radno vrijeme volontera je sukladno dogovoru 4-6 sati. Volonterima će biti osigurano jelo i piće, a po završetku događanja primit će zahvalnicu i poklon paket Udruge.

Više detalja pogledajte u Opisu volonterske pozicije.

Za prijavu ili dodatne informacije javite se do 14.5.2018. na tena.milicevic@biom.hr ili 098/1608182.