Promotrite maksimirske ptice prije nego utihnu pred najvećim vrućinama

  • 08.07.2020.

Prošle subote našem promatranju ptica u Maksimiru pridružila se ekipa HRT-ove emisije Dobro jutro Hrvatska, pogledajte kako je izgledalo javljanje uživo…

Pridružite nam se i ove subote na promatranju ptica u Maksimiru i iskoristite jedan od posljednjih vikenda prije nego maksimirske ptice utihnu pred najvećim vrućinama.

Okupljanje je u subotu, 11. srpnja 2020. u 8:00 sati na stražnjem ulazu u park Maksimir, u ulici Fakultetsko dobro. Točna lokacija je ovdje – https://goo.gl/maps/FLeFnrfkJwmrtc7TA.

Obzirom na novu epidemiološku situaciju, molimo vas da ponesete svoje maskice, a mi ćemo pripremiti dezinfekcijska sredstva. Sva oprema će biti dezinficirana i spremna.

Predviđeno trajanje je 2-3 sata iako nas možete napustiti bilo kada, kao i pridružiti nam se naknadno. Promatranja ptica su besplatna i namijenjena svim građanima, neovisno o predznanju ili članstvu u Biomu. Nekoliko priručnika za određivanje vrsta ptica i dalekozora će biti osigurani, ali tko ima svoj dalekozor, neka ga slobodno ponese.

U slučaju lošeg vremena postoji mogućnost otkazivanja događanja, stoga pratite našu web i Facebook stranicu gdje ćete na vrijeme saznati održava li se promatranje.

Za više informacija, javite nam se na info@biom.hr ili Ivi (voditeljici promatranja) na 099/4065401.