Predstavljanje knjige “Ornitološki rezervat Crna Mlaka”, predavanje i sastanak Udruge

  • 06.11.2013.

U četvrtak, 21.11.2013., Goran Šafarek će predstaviti svoju novu knjigu “Ornitološki rezervat Crna Mlaka – Skladan suživot čovjeka i prirode”. Riječ je najnovijoj knjizi Gorana Šafareka, dvojezičnoj (hrvatski i engleski) fotomonografiji u izdanju izdavačke kuće Veda. Predstavljanje će biti u prostorima Biološkog odsjeka PMF-a na Rooseveltovom trgu 6, Zagreb u 18:00 h. Osim predstavljanja knjige, ovo će biti i prilika za održati sastanak BIOM-a nakon (pre)duge stanke.

Izdavanje knjige je podržao Euronatur, a u uvodne članke su pisali Gabriel Schwaderer, izvršni direktor EuroNatur-a i Tobias Salathé iz tajništva Ramsarske Kovencije o močvarnim staništima. Knjigu je recenzirala dr. sc. Jelena Kralj iz Zavoda za ornitologiju Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

Na samom predstavljanju, knjiga će se moći kupiti po promotivnoj cijeni od 120,00 kn, dok je redovna cijena 260,00 kn. Osim na predstavljanju knjige, članovi BIOM-a i iz drugih krajeva Hrvatske imaju priliku naručiti ovu knjigu po cijeni od 120,00 kn (narudžbe se primaju do 29.11.2013.). Više o knjizi na stranicama izdavača Veda.

Da dobijete ideju o fotografijama u knjizi, pogledajte sljedeći filmski uradak.