Predavanje “Projekt Dragodid.org: Očuvanje suhozidnih tehnika istočne obale Jadrana”

  • 21.01.2013.

U četvrtak 24.1.2012. Udruga BIOM vam donosi pravu ekskluzivu. U 18 h u prostorima Biološkog odsjeka na Rooseveltovom trgu 6 imati ćete priliku poslušati predavanje na temu „Očuvanje suhozidnih tehnika istočne obale Jadrana” kojeg će održati Grga Frangeš, član Udruge Dragodid. Podsjećamo, isti dan će Grga održati slično predavanje u 13 h u prostorijama Etnografskog muzeja u Zagrebu (Marulićev trg).

Predavanja u 13 h i 18 h će u većem dijelu slijediti formu nagrađenog predavanja sa prošlogodišnje konferencije The Best in Heritage, no s obzirom da će biti više vremena te da je jedno namijenjeno domaćoj etnološkoj publici, a drugo zaljubljenicima u prirodu i biolozima neke će stvari biti detaljnije i različito elaborirane.

Osim toga, na predavanju u 18 h ćete imati priliku kupiti priručnik Gradimo u kamenu kojeg je izdala Slobodna Dalmacija u suradnji s Udrugom Dragodid. Cijena knjižice je 40 kn, kao što je bila na kioscima. Također, u kratko ćemo prijeći novitete u BIOM-u te ćete se moći učlaniti ili obnoviti članarinu za 2013. godinu.