Predavanje “Pivo – spoj znanosti i umjetnosti”, 15.10.2015.

  • 28.09.2015.

Pridružite nam se na prvom predavanju u ovom ciklusu u četvrtak, 15. listopada 2015. u 18 sati na Biološkom odsjeku PMF-a, Rooseveltov trg 6, u predavaoni BO3.

Za početak vam donosimo jednu zaista zanimljivu, ali i neizbježnu temu svakog druženja BIOMa – pivo. Daniel Verbanac, voditelj proizvodnje u Heineken Hrvatska, ispričat će nam kako je nastalo i kako nastaje pivo i educirati nas o tipovima i stilovima piva. Također će biti govora i o tehnologiji proizvodnje pive – kako se ono proizvodi u industrijskim i mini pivovarama, ali i kako možemo pivo proizvesti sami doma. Predavač kaže da je za njega pivo, osim posla, spoj znanosti i umjetnosti.

Nakon predavanja vas već tradicionalno pozivamo na druženje uz pivo, sok i kokice u prostorije Udruge BIOM, Preradovićeva 34. Vidimo se u četvrtak!

Ako niste u mogućnosti doći na predavanje, predavanje možete pratiti uživo putem našeg YouTube kanala.

Kolege iz argentinskog BirdLife partnera Aves Argentinas su počeli s proizvodnjom posebnog piva kako bi prikupili sredstva za zaštitu patagonskog gnjurca, kritično ugrožene vrste kojih je u svijetu manje od 1000 jedinki.

Spoj pive i zaštite prirode – Kolege iz argentinskog BirdLife partnera Aves Argentinas su počeli su proizvodnjom posebnog piva kako bi prikupili sredstva za zaštitu patagonskog gnjurca, kritično ugrožene vrste kojih je u svijetu manje od 1000 jedinki.

Predavanje možete pratiti ovdje:

Predavanje se održava ovdje: