Poziv na godišnju skupštinu Udruge BIOM u 2014. godini

  • 10.02.2014.

Upravni odbor i zaposlenici Udruge BIOM pozivaju sve članove i zainteresirane građane da nam se pridruže na 9. godišnjoj (i izbornoj) skupštini Udruge BIOM. Skupština će se održati u ponedjeljak, 24. veljače 2014. u 18 sati u predavaoni B02 Biološkog odsjeka PMF-a u Zagrebu, na adresi Rooseveltov trg 6.

S obzirom da je ova skupština izborna, molimo sve zainteresirane za upravni (predsjednik, dopredsjednik, dva člana UO-a) i nadozorni odbor da pošalju svoje kandidature na ured@biom.hr. Molimo zainteresirane da imaju na umu Članke 28., 31., 33. i 37. Statuta Udruge BIOM koji definiraju da kandidati za Predsjednika i Dopredsjednika Udruge moraju biti članovi Udruge najmanje 3 godine za redom, a kanidati za članove Upravnog odbora i Nadzornog odbora moraju biti članovi Udruge BIOM najmanje dvije godine za redom.

Ispod je prvi prijedlog dnevnog reda, a svi članovi mogu poslati svoje prijedloge za dnevni red sukladno Članku 27. Statuta Udruge BIOM. Nekoliko dana prije održavanja skupštine, objaviti ćemo popis kandidata te nadopune dnevnog reda.

Planirani dnevni red:
1. Odabir radnog predsjedništva, zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika
2. Izvještaj o radu Udruge za 2013. godinu
3. Financijski izvještaj Udruge za 2013. godinu
4. Razrješenje Upravnog i Nadzornog odbora
5. Plan rada za 2014. godinu i financijski plan za 2014. godinu
6. Predstavljanje kandidata i biranje novog Upravnog i Nadzornog odbora
7. Prijedlog nadopuna Statuta i glasanje o prijedlogu
8. Razno

Statut Udruge BIOM