Poziv članovima: Godišnja skupština udruge Biom održava se 21. prosinca

Zagrijavanje članova za skupštinu organizirano je u tjednu uoči skupštine, u četvrtak 16. prosinca 2021. u 18 sati, kada putem Zooma udruga Biom organizira posebno za članove projekciju kratkog dokumentarnog filma "Neretva prokleta nije povlaštena"

  • 23.11.2021.

Na koncu još jedne godine izazova, ali i uspjeha u zaštiti prirode, Udruga Biom održava svoju redovnu godišnju skupštinu u utorak 21. prosinca 2021. godine s početkom u 18 sati.

Skupština će se i ove godine održati u online obliku putem aplikacije Zoom, u trajanju dva sata. Svi zainteresirani članovi udruge mogu se priključiti putem linka i pola sata ranije, u 17.30 sati, te se pridružiti kvizu znanja koji priprema tim za edukaciju i volontere Udruge.

Rad skupštine bit će fokusiran na predstavljanje ovogodišnjih rezultata rada udruge i planova za sljedeću godinu. Svojevrsno zagrijavanje članova za skupštinu organizirano je u tjednu uoči skupštine, u četvrtak 16. prosinca 2021. u 18 sati, kada putem Zooma udruga Biom organizira posebno za članove projekciju kratkog dokumentarnog filma “Neretva prokleta nije povlaštena”, nastalog u produkciji Bioma. Film se bavi problemom krivolova ptica na području delte Neretve i ove je godine prikazan na nekoliko filmskih festivala u Hrvatskoj. Uoči projekcije održat će se uvodna prezentacija teme filma, te diskusija nakon projekcije.

Članovi udruge dobit će putem e-mala linkove i materijale, te upute za korištenje, instalaciju i online glasanje na skupštini.