Posjetite nas na Interliberu!

  • 08.11.2018.

Black Orange Birds Freedom Photo Liberation Day Twitter PostNa 41. izdanju Međunarodnog sajma knjiga i učila Interliber koji se održava od 13. do 18. studenoga na Zagrebačkom velesajmu, predstavit će se više od 300 izlagača, a  među njima Biom! Možete nas pronaći u paviljonu 6, na štandu 14F.

Osim knjiga najrazličitijih žanrova i za sve uzraste, popratni sajamski program uključuje druženja s autorima, čitaonice, aukcije, kvizove i stručna predavanja.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na promociju knjige „Ptice Hrvatske i Europe“ u izdanju Udruge Biom, koja će se održati u nedjelju, 18.11. u 11:00 h. Riječ je o hrvatskom izdanju najuspješnijeg priručnika o pticama, tiskanog u više od 1 100 000 primjeraka i na 22 jezika, Collins Bird Guide, čiji su autori Lars Svensson, Killian Mullarney i Dan Zetterström.

Knjigu će predstaviti urednici hrvatskog izdanja  Vedran Lucić i Miloš Martinović. Vjerujemo da će njihov entuzijazam i ljubav prema čarobnom svijetu ptica zainteresirati kako poznavatelje ptica, tako i neke nove, buduće promatrače živog svijeta oko nas!

DSC_8990

Osim na promociju knjige, pozivamo sve da nas posjete u paviljonu 6, štand 14 F tijekom čitavog trajanja Interlibera, od 13. do 18.11. Osim najpotpunijeg i ilustracijama najbogatijeg priručnika o pticama, moći ćete kupiti i drvene, ručno rađene kućice za ptice, popričati s predstavnicima i volonterima naše udruge, informirati se o našem radu, postati član Udruge i još mnogo toga.

U prirodi i u gradu susrećemo brojne ptice, a često ne znamo o kojoj je ptici riječ. Kvalitetna je literatura na hrvatskom dosad bila gotovo nedostupna, a sada o pticama imamo priliku učiti i čitati prateći ilustracije i karte kretanja, njihova mjesta boravka i gniježđenja, i sve to na jednom mjestu: u knjizi koja nam otkriva svu ljepotu i bogatstvo ptičjega svijeta. Zaštita ptica i očuvanje prirode naš su životni poziv i sretni smo što izdavanjem priručnika „Ptice Hrvatske i Europe“ možemo podijeliti ljubav prema čarobnom svijetu ptica sa širom javnošću!

Više informacija o knjizi potražite na ptice.biom.hr, gdje možete knjigu naručiti i online.

Vidimo se na Interliberu!