Edukacija edukatora: Kako voditi promatranje ptica

Organiziramo edukaciju edukatora koji rade s djecom i mladima - na temu promatranja ptica

  • 27.11.2023.

Kroz dugogodišnji rad i suradnju s brojnim odgojno-obrazovnim stručnjacima, zaključili smo kako je najbolji i najodrživiji način kako raširiti ljubav prema prirodi i pticama, upravo podržavanjem i osnaživanjem osoba koje rade s djecom i mladima.

Stoga u subotu 2. prosinca 2023. organiziramo edukaciju za edukatore – na temu vođenja osnovnih promatranja ptica. Cilj edukacije je pokazati kako se pobliže upoznati s fascinantnim ptičjim svijetom koji nas okružuje i približiti ga drugima, a sve to bez da ste ornitolog s više godina iskustva proučavanja ptica 🙂 Oni koji već imaju iskustva sa samostalnom organizacijom sličnih programa su također dobrodošli!

Naći ćemo se na Bundeku (ulaz ovdje) u 9:00 h gdje će naša Iva Šoštarić održati demonstrativno promatranje ptica. Potom ćemo, nakon male pauze, edukaciju nastaviti u prostorijama Bioma (Čazmanska 2, u stambenoj zgradi na 1. polukatu, ovdje) te je planirani završetak edukacije u 13:30 h.

Molimo sve zainteresirane da do 28.11. ispune prijavnicu te napominjemo kako je broj mjesta ograničen, a prednost ćemo dati onima koji se ranije prijave. Povratnu informaciju o tome jeste li odabrani za sudjelovanje ćete dobiti u vaše e-sandučiće 29.11.2023.