Promatranje ptica na Bundeku

  • 06. travnja 2024
  • 08:00, BUNDEK

Najavljujemo vam iduće po redu promatranje ptica.

Okupljamo se 6.4.2024. na južnoj strani Bundeka (točna lokacija na karti) u 8:00 h., a ovo promatranje ptica razlikovat će se od ostalih tako što ćemo ugostiti Muzej suvremene umjetnosti i njihove volontere! 😀

Promatranje ptica podržava MSU u sklopu programa Škole promjene. Škola promjene je edukativni program koji je dio EU projekta Museum of the Commons, u sklopu L’Internationale, saveza 14 europskih muzeja i drugih kulturnih institucija za suvremenu umjetnost. Škola promjene bavi se osnaživanjem zajednice i povezivanjem muzeja s istom, jer zajedno smo jači.

Predviđeno trajanje je 2-3 sata iako nas možete napustiti bilo kada, kao i pridružiti nam se naknadno.

Promatranja ptica su besplatna i namijenjena svim građanima, neovisno o predznanju ili članstvu u Biomu, a uvijek nas možete podržati i donacijom.

Nekoliko priručnika za određivanje vrsta ptica i dalekozori će biti osigurani, ali tko ima svoj dalekozor, neka ga slobodno ponese.

U slučaju lošeg vremena postoji mogućnost otkazivanja događanja, stoga pratite našu web i Facebook stranicu gdje ćete na vrijeme saznati održava li se promatranje.

Za sve informacije o promatranjima ptica, javite nam se na edukacija@biom.hr