5. Zelena čistka u organizaciji Bioma

  • 12.09.2019.

2

Želite čišći i bolji svijet?

Pridružite nam se u akciji čišćenja smeća!

Našli smo za vas ilegalno odlagalište otpada na mjestu na kojem rado odlazite promatrati ptice, koje nitko neće počistiti ako to ne učinimo mi. Dođite i provedite volontersku subotu s nama i učinite razliku!

Budite dio globalne ekološke akcije „World Cleanup Day“! Provedite dan u prirodi, upoznajte vrste ptica s tog područja i u dobrom društvu pridonesite čišćem okolišu!

Udruga Biom poziva vas da nam se pridružite na 5. po redu akciji čišćenja „Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš!“, koja će se održati u subotu, 21. rujna 2019. u 9:00, na lokaciji Blato (uz nasip, ispod nadvožnjaka Jadranske avenije, do kojeg se dođe skretanjem s stare Karlovačke ceste). U sklopu akcije bit će organizirano edukativno predavanje i promatranje ptica za sve sudionike.

Opremite se dobrom voljom, rukavicama, čizmama i vrećama za smeće. Dio opreme će biti osiguran, no ponesite i vlastitu. Za odvoz smeća pobrinut će se Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš.

Kako bismo imali bolji uvid o broju volontera, prijavite vaš dolazak putem prijavnice. Sendvić i sokić bit će osigurani samo za prijavljene volontere, ukoliko nam se odlučite pridružiti u posljednji čas, molimo pobrinite se za hranu i piće.

Lokacija: