Donirajte - Biom

Doniraj

Donacijom nam pomažete štititi ptice i druge vrste, educirati, provoditi i promovirati kampanje za očuvanje prirode te inspirirati sve s kojima dolazimo u susret na pozitivne promjene. Bez vaše pomoći to ne bi bilo moguće. Hvala vam na tome!

Mi smo udruga, a udruge bez volontera, članova i donatora ne mogu same napraviti toliko željenu promjenu u svijetu koji nas okružuje. Trebamo vašu pomoć u tome! Unatoč suradnji na velikim europskim projektima, osjećamo se odgovornima provoditi i aktivnosti za koje nije osigurano financiranje, kao što je zagovaranje i edukacija te podizanje svijesti javnosti o važnosti prirodnih ekosustava. Svojom donacijom podržavate rad u javnom interesu i pomažete osiguravanju bioraznolike budućnosti.

Izvore našeg financiranja, prihode i rashode možete vidjeti ovdje.

Donirajte koliko možete i želite, na svakoj vašoj donaciji bit ćemo zahvalni i učinit će nas ponosnima da ste nam pružili povjerenje koje ćemo opravdati našim radom i trudom.

Želim donirati:

Označite:
ili unesite iznos:

Želite li platiti karticom? Kliknite na...

Učini pravu stvar

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naše uvjete korištenja. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Prihvaćam