Članom Udruge može postati bilo koji građanin koji se identificira s ciljevima Udruge, prihvaća Statut Udruge i druge donesene pravilnike te redovito uplaćuje godišnju članarinu.

Godišnja članarina iznosi 80 kn za zaposlene osobe (osim stručno osposobljavanje bez uspostave radnog odnosa) te 40 kn za nezaposlene, studente, umirovljenike i mlade na stručnom osposobljavanje bez uspostave radnog odnosa.

Članom se postaje nakon podnošenja ispunjene pristupnice i uplate članarine. Ispunjenu pristupnicu i kopiju uplatnice možete poslati na e-mail ili poštom. Članarinu možete uplatiti preko Interneta, općom uplatnicom u pošti ili banci te gotovinom u uredu BIOM-a u Zagrebu. U poziv na broj potrebno je navesti Vaš OIB, a u opis plaćanja “članarina + Vaše ime i prezime + godina za koju se plaća članarina”.

Vaš OIB služi za potrebe vođenja knjige članova Udruge te je obavezan podatak prema Zakonu o udrugama. Pristup Vašem OIB-u je moguć samo osobi unutar BIOM-a koja vodi Knjigu članova te je ista knjiga registrirana pri Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Podatci potrebni za uplatu članarine:
IBAN primatelja: HR9123400091110249630
Naziv primatelja: Udruga BIOM
Adresa: Zagreb
Poziv na broj: OIB osobe za koju se plaća članarina (ako se članarina plaća za više osoba odjednom, potrebno je to navesti u opis plaćanja.
Opis plaćanja: članarina + Vaše ime i prezime + godina za koju se plaća članarina (primjer: članarina, Ivan Ivanić, 2015)

Pristupnica (MS Office Word)
Pristupnica (PDF)
IBAN i adresa Udruge